There

Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Натални карти – примери, обсъждане / Re: Обща тема за натални карти ...
« Последна публикация от Secret - Август 21, 2017, 19:32:54 »
Здравейте! Прикачвам наталната карта на един мъж. Ще се радвам да споделите вижданията си по нея. :) Аз съм пристрастна и субективна. :)
2
То това е лошото, че солара дава само някакъв акцент, а много често и заблуждава. И дефакто пак трябва да си гледаме транзити, прогресии, дирекции и затъмнения, за да няма объркване. Иначе twilight, този път отношенията ще са свързани с родителите ти, виж как е разположението - ДЦ върху ИЦ.
3
Защо не пуснеш и прогресии за да се вижда по-ясно ситуацията.
4
Здравейте!  smile3 Това е новия ми солар. Изминалата ми година беше изцяло посветена на партньорството. Най-голямата любов, която изпитах, която беше облечена изяло в скорпионски архетип(ревност,страст, драма,трансформация). Тежка емоционална година като цяло. Качвам новият ми солар, защото тълкувайки го (доколкото мога), виждам че положението май ще се повтори. :( wacko11. Съвпадат на марс и слънце в 7-сол.дом, луна в скорпион в 7-натален, тълкувам като водещо желание за контрол и доминация + огромна сексуална енергия. Общата картина, отново сякаш показва акцент върху партньорството, много плутонова енергия, която страшно напряга и без това напрегнатата ми луна... Не знам, дали е заради скептицизма на сол.асц. козирог, но не виждам нищо хубаво, а само една отново емоционално мъчителна година. Ако някой по-запознат с материята, направи негов коментар за този солар ще съм му благодарен!  smile3  smile3.
5
Здравейте!  smile3 Това е новия ми солар. Изминалата ми година беше изцяло посветена на партньорството. Най-голямата любов, която изпитах, която беше облечена изяло в скорпионски архетип(ревност,страст, драма,трансформация). Тежка емоционална година като цяло. Качвам новият ми солар, защото тълкувайки го (доколкото мога), виждам че положението май ще се повтори. :( wacko11. Съвпадат на марс и слънце в 7-сол.дом, луна в скорпион в 7-натален, тълкувам като водещо желание за контрол и доминация + огромна сексуална енергия. Общата картина, отново сякаш показва акцент върху партньорството, много плутонова енергия, която страшно напряга и без това напрегнатата ми луна... Не знам, дали е заради скептицизма на сол.асц. козирог, но не виждам нищо хубаво, а само една отново емоционално мъчителна година. Ако някой по-запознат с материята, направи негов коментар за този солар ще съм му благодарен!  smile3  smile3
6
Тогава май в някакъв бизнес ще инвестираш или ще имаш повишение в работата. Финансов е солара определено.
7
Практически казуси, упражнения. Хорари и Елекции. / Re: Любовни хорари
« Последна публикация от silky - Август 19, 2017, 04:52:42 »
Здравейте! И аз имам въпрос- ще се получи ли нещо между нас с Х?
8
Качвам и комбинирана карта smile3 smile3 smile3
9
Ще теглиш ли кредит за жилище в друг град?
Нямам такива намерения. Имам такъв от 2014.
10
Ще теглиш ли кредит за жилище в друг град?
Страници: [1] 2 3 ... 10