Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Мисля, че да. Луната е на К6, свързано е с въпроса и прави сходящи секстили с Меркурий - ест. сигнификатор и Венера.
2
Практически казуси, упражнения. Хорари и Елекции. / Re: Хорарни въпроси
« Последна публикация от mims81 - Март 13, 2018, 17:02:20 »
Ще запазя ли работата си?
3
Честита Нова Година на всички любители на астрологията и форума! Нека Сатурн в Козирог не ни кастри твърде остро, защото тепърва чакаме и Уран да се заземи в Телец лятото!  8) Започваме годината и ударно с две затъмнения в Лъв/Водолей, едното от които ще раздвижи и Уран, защото е на същия градус!
4
Днес разрушиха градината на заведението ми. Моля Ви за помощ. Трайно ли ще остане това разрушение или ще успея да възстановя съществуващото положение? Заведението съществува повече от десет години, посещавано е и хората го харесват, но както се случва тук, когато работиш добре все ще се намерят идиоти...Качвам карта на заведението и втора карта  с днешна дата - на разрушението. Моля Ви за помощ.
5
Практически казуси, упражнения. Хорари и Елекции. / Re: Хорарни въпроси
« Последна публикация от милена - Ноември 18, 2017, 10:53:16 »
Моите разсъждения са следните. Аз съм представена от Марс в 7 дом, колата от Меркурий в 9-ти. Двете планети образуват секстил, това е Да. Луната като съуправител на АС е в съвпад с Венера,или поне това е бил последния и аспект. Венера е У2 нашите пари(една част дадохме останалата чрез кредит)Венера също представлява и продавача, не ми е ясно съвпада в хорара добре ли е или не. Не знам как да го тълкувам, дали пък няма да ни вкарва в преразход. Меркурий е съуправител на 6 дом- ще я ползвам главно да пътувам за работа, но и за дълги пътувания. Последния аспект на Луната преди да излезе от знака е съвпад със Слънце. Това ме тревожи, тъй като някъде съм чела че е критичен. Паст фортуна е в 12д. Моля за мнения smile3
6
Практически казуси, упражнения. Хорари и Елекции. / Re: Хорарни въпроси
« Последна публикация от милена - Ноември 17, 2017, 22:09:03 »
Здравейте, искам да помоля тези които разбит от хорари за помощ. Аз питам- довре ли ще е за нас ако купим тази кола?
8
grin grin

Вълчинова, аз поне не виждам дете точно в този солар, мисля, че в по-следващите година-две ще имаш повече успех там, особено, когато Плутон направи секстил към наталаната ти Луна. Може би когато Сатурн излезе от пети дом, би прекъснала работа по майчинство и би се отдала на грижи по дома, Юпитер също дава разширения по дома и семейството от транзита в четвърти. Според мен засега се радвайте един на друг и правете весели опити, но не се втелясвайте в темата и ако не стане, не правете драми, по-нататък ще стане.
За мен тази година смяна на дом или разширение по дома, по-богат и голям дом се очертава, местене не знам предвиждате ли, за мен е възможно, залагам на това. Мисля, че и двамата с партньора ти ще израстете, ще се развиете към по-добро и ще се промените, особено ти.
Моника Антонова , бяхте права - бебе все още няма...  :( не сменихме дома, но се разширява по точно удвой за мое съжаление... е много е чистене и вечните ремонти хихихи   girl1  не се преместихме , но ходим често у мама свекърва. За бебчо продължаваме да работим и дано скоро стане , ще Ви помоля да погледнете новите ми карти  smile3 Пожелавам здраве и положителни емоции  skype-kiss
10
Всичко това ще ти се случи - и преместване по работа и уреждане на някакви кредити.Уран в опозиция на Слънцето е   и Сатурн секстил  с него ще са главната причина за промените.Може също да работиш и нещо по Нета от вкъщи. Луна съвпад натален Плутон е също интересна тема ,но за нея трябва първо партньор grin.

Ура-нова, ще дам малко обратна връзка, въпреки че е много рано - започнах да гледам обяви за работа, но не зная още дали ще сменям града. Оправих отношенията със съпруга си, дано доведат до нещо добро. Та това е засега  smile3
Страници: [1] 2 3 ... 10