Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Един нов сайт да астрология, който намерих: https://www.khoroskop.com/
Ще се радвам, ако споделяте и други такива.
2
Само да се поправя :  Ако има забавяне с 1 секунда както казаха някои от Вас , то при възраст 60 години ще се е добавила още една минута ( една година )
Или 60 + 1 = 61
И понеже казват че в първия половин час всяка минута е година би трябвало на 60г. да се гледа там където е 91 вата  година в наталната карта .

Каквито и различни методи да има за изчисляване то те са за по голяма точност до ден и час , но до година не се ползват такива методи . както казах астролога направо посочва на колко години си тук и обяснява ситуацията . После за друга възраст веднага е там . Ясно това е нещо което се крие .
3
 Не разбирам какво е "профекции" , но астролога направо посочва някъде и казва на 37г . . . . после посочва друго точно място и казва на 45г . . . . . Не прави грешка и с 1 година и не е някъде там приблизително и не изчислява нищо , а просто посочва . Значи не е толкова трудно , а от толкова отговори никой не казва ясно . Виждам точно обратното че не се казва , ме карате да не въпросвам а да мисля .
Ето мисля :  1. Един градус е равен на 1 година , но понеже има закъснение както казвате със секунда ( приблизително ) на 60г трябва да си на 120 градус
                   2. Но пък в първия половин час от раждането всяка минута се равнява на 1 градус
От това би трябвало да следва че 120 +30 = 150 градус ще се гледа за възраст 60 г   Така ли ?
Вие просто не искате да посочите точно как се гледа . Уклончиви отговори и упреци че въпросвам . Ако ли пък не знаете не пишете просто някакви неща за да се попълва темата
Все пак моля обяснете защото от кратките неясни отговори става ясно че разбирате . А това ще помогне и на други да разчитат наталната карта . Нали за това е този форум

5
Натални карти – примери, обсъждане / Натална карта-Помощ
« Последна публикация от Stoyan879 - Май 09, 2018, 18:29:10 »
Здравейте мога ли да ви помоля, ако бихте могли да ми помогнете с разчитането на наталната ми карта. http://www.prikachi.com/images.php?images/208/9325208k.png
Благодаря ви предварително.
6
Най-вероятно астролога е използвал Профекции. smile3
7
Може ли някой да ми разчете наталната карта ще съм му много благодарна?
8
Здравейте ! Моля от сърце дали може някой да погледне наталната ми карта за евентуална нова бременост , защотот март месец забременях и го загубих в 6 та седмица. Страхувам се пак да не се случи. Говорих с някой астролози но всеки казва различно . Не знам кога за почнем пак опити . Благодаря от сърце . 21 март 1987г в 3 и 20 през нощта . гр Сливен .
Редактиране на публикация
9
Здравейте! Рядко участвам във форуми.Но мисля,че имам нужда от помощ.Въпреки,че съм се занимавала с астрология,давам заето когато се отнася за мен,не мога ясно "да видя" значението.Новия ми годишен хороскоп се препокрива с рождения.Изтръпнаха ми венците,като имам предвид колко е тежък рождения ми!
Какво е значението в тази ситуация?

10
Партньорска астрология. Синастрия. Комбин. Композит. / Re: Синастрия
« Последна публикация от mims - Април 22, 2018, 10:56:41 »
Моля Ви за мнение.Има ли бъдеще връзката?
Страници: [1] 2 3 ... 10