There

Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Честита Нова Година на всички любители на астрологията и форума! Нека Сатурн в Козирог не ни кастри твърде остро, защото тепърва чакаме и Уран да се заземи в Телец лятото!  8) Започваме годината и ударно с две затъмнения в Лъв/Водолей, едното от които ще раздвижи и Уран, защото е на същия градус!
2
Днес разрушиха градината на заведението ми. Моля Ви за помощ. Трайно ли ще остане това разрушение или ще успея да възстановя съществуващото положение? Заведението съществува повече от десет години, посещавано е и хората го харесват, но както се случва тук, когато работиш добре все ще се намерят идиоти...Качвам карта на заведението и втора карта  с днешна дата - на разрушението. Моля Ви за помощ.
3
Практически казуси, упражнения. Хорари и Елекции. / Re: Хорарни въпроси
« Последна публикация от милена - Ноември 18, 2017, 10:53:16 »
Моите разсъждения са следните. Аз съм представена от Марс в 7 дом, колата от Меркурий в 9-ти. Двете планети образуват секстил, това е Да. Луната като съуправител на АС е в съвпад с Венера,или поне това е бил последния и аспект. Венера е У2 нашите пари(една част дадохме останалата чрез кредит)Венера също представлява и продавача, не ми е ясно съвпада в хорара добре ли е или не. Не знам как да го тълкувам, дали пък няма да ни вкарва в преразход. Меркурий е съуправител на 6 дом- ще я ползвам главно да пътувам за работа, но и за дълги пътувания. Последния аспект на Луната преди да излезе от знака е съвпад със Слънце. Това ме тревожи, тъй като някъде съм чела че е критичен. Паст фортуна е в 12д. Моля за мнения smile3
4
Практически казуси, упражнения. Хорари и Елекции. / Re: Хорарни въпроси
« Последна публикация от милена - Ноември 17, 2017, 22:09:03 »
Здравейте, искам да помоля тези които разбит от хорари за помощ. Аз питам- довре ли ще е за нас ако купим тази кола?
6
grin grin

Вълчинова, аз поне не виждам дете точно в този солар, мисля, че в по-следващите година-две ще имаш повече успех там, особено, когато Плутон направи секстил към наталаната ти Луна. Може би когато Сатурн излезе от пети дом, би прекъснала работа по майчинство и би се отдала на грижи по дома, Юпитер също дава разширения по дома и семейството от транзита в четвърти. Според мен засега се радвайте един на друг и правете весели опити, но не се втелясвайте в темата и ако не стане, не правете драми, по-нататък ще стане.
За мен тази година смяна на дом или разширение по дома, по-богат и голям дом се очертава, местене не знам предвиждате ли, за мен е възможно, залагам на това. Мисля, че и двамата с партньора ти ще израстете, ще се развиете към по-добро и ще се промените, особено ти.
Моника Антонова , бяхте права - бебе все още няма...  :( не сменихме дома, но се разширява по точно удвой за мое съжаление... е много е чистене и вечните ремонти хихихи   girl1  не се преместихме , но ходим често у мама свекърва. За бебчо продължаваме да работим и дано скоро стане , ще Ви помоля да погледнете новите ми карти  smile3 Пожелавам здраве и положителни емоции  skype-kiss
8
Всичко това ще ти се случи - и преместване по работа и уреждане на някакви кредити.Уран в опозиция на Слънцето е   и Сатурн секстил  с него ще са главната причина за промените.Може също да работиш и нещо по Нета от вкъщи. Луна съвпад натален Плутон е също интересна тема ,но за нея трябва първо партньор grin.

Ура-нова, ще дам малко обратна връзка, въпреки че е много рано - започнах да гледам обяви за работа, но не зная още дали ще сменям града. Оправих отношенията със съпруга си, дано доведат до нещо добро. Та това е засега  smile3
9
Съновник. Природна медицина. Аюрведа / ОТСЛАБВАЙТЕ БЕЗ УСИЛИЯ И ЛИШЕНИЯ
« Последна публикация от potzy - Октомври 31, 2017, 06:57:53 »
ДЕСЕТ ПРАВИЛА ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ТЕЛЕСНОТО ТЕГЛО
Предлагам на вашето внимание десет правила за безболезнена редукция на телесното тегло. Те се основават на многобройни научни изследвания и са публикувани в американското издание Diets in Review.


1. Направете менюто си разноцветно!

Плодовете и зеленчуците са незаменим източник на целулоза, витамини, минерали и антиоксиданти. Те съдържат малко калории, създават усещане за ситост и се съчетават добре с всички ястия.

2. Хранете се редовно!

Когато се храните редовно, обмяната на веществата се извършва равномерно и калориите се изразходват през целия ден. Ако интервалът между приемането на храна е твърде голям, организмът се старае да изразходва по-малко енергия т.е. изгаря по-малко калории. Задължително закусвайте. Яжте не по-малко от 3 пъти всеки ден и от време на време похапвайте допълнително по-лека здравословна храна.

3. Дайте време на стомаха си!

От ранно детство ни учат да не похапваме преди обяд за да не развалим апетита си. В действителност приемането на малко количество храна може да предотврати преяждането. Усещането за ситост се появява след 10-15 минути и затова ние често изяждаме повече, отколкото е необходимо. Когато се храните у дома, обръщайте внимание на порциите. В ресторантите често сервират големи порции. Не се старайте да изяждате всичко.

4. Избирайте пресни продукти!

За да могат продуктите да се съхраняват по-дълго време, в тях се добавят всевъзможни консерванти, а това често води до намаляване на съдържанието на техните витамини и други полезни вещества. Старайте са да употребявате по-малко полуфабрикати, защото те са високо калорични, по-мазни и по- солени.

5. Движете се!

Човешкият организъм не е приспособен за безкрайно седене на бюрото. За да запазите своето здраве, вие трябва да се движите. Натоварването укрепва мускулите и сърцето, подобрява съня и настроението. Не е важно дали спортувате в спортната зала или просто се разхождате около дома си – главното е да се движите.

6. Поглезете се!

Много от вкусните неща са вредни, но без тях се живее много по-трудно. Ако постоянно се лишавате от нещо, можете да се “пречупите” и да изядете наведнъж твърде голямо количество от “забранената храна”. Хапнете си от най-любимото, но бъдете умерени.

7. Четете етикетите!

Ако не знаете съставките на продукта (т.е. ако те не са посочени на опаковката), по-добре не рискувайте и оставете продукта в магазина. Същото се отнася и за продуктите с безкрайно много съставни компоненти. Обръщайте внимание дали са посочени калориите и съдържанието на мазнини за една порция или за цялата опаковка.

8. Консумирайте пълнозърнест хляб!
 
Белият хляб няма никаква стойност, докато пълнозърнестият е богат на целулоза и други полезни вещества. Той е способен да ни предпази от резките спадове в нивото на гликоза и удължава чувството за ситост.

9. Избирайте “правилните” мазнини!

Мазнините не винаги са вредни. Наситените мазнини действително способстват за натрупването на излишни килограми и предизвикват сърдечно-съдови заболявания, но ненаситените са полезни за организма. Можете спокойно да използвате зехтин за  подправяне на салата си. А и за приготвяне на ястия.

10. Избягвайте “течните” калории!

В една единствена чаша кола се съдържа твърде много захар. Всеки ден в стомаха заедно с напитките попадат излишни калории, които не създават чувство за ситост, но способстват за добавянето на излишни килограми. Рекламата обикновено толкова добре представя тези напитки, че човек ги смята за полезни и не обръща внимание на захарта, която се съдържа в тях.


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

10
Транзити, лунации, лунни и слънчеви затъмнения / Re: Събития и транзити
« Последна публикация от kristina1221 - Октомври 16, 2017, 11:53:14 »
Здравейте, ва 19-ти този месец Юпитер ми влиза в 12 дом. Напоследък не съм много наясно със себе си, какво искам и какво да правя, дали този транзит ще ми даде яснота според вас?

Слънце - Водолей
Асцендент - Скорпион
Луна - Телец
Страници: [1] 2 3 ... 10